Herran Jeesuksen Kristuksen tulemus on lähellä

08
marras

Historiallisen kiihtyvällä nopeudella tapahtuvat muutokset luomakunnassa osoittavat Raamatun kirjoitusten tapahtumien toteutuvan. Jeesuksen Kristuksen takaisin tulemuksen ajankohtaisuus ja ajankohta on tänään lähempänä ihmistä kuin koskaan aikaisemmin.

Kaikkivaltiaan Jumalan armotalouskausi Raamatun ajanmerkkejä lukien alkaa tulla päätökseen. Herran Jeesuksen Kristuksen tulemus on lähellä. Raamattu kertoo lisääntyvissä määrin mm. tapahtuvista luonnonkatastrofeista, ilmaston muutoksesta, taivaankappaleiden järkkymisestä, nälänhädästä, kulkutaudeista, sodista, väkivallasta, valheen eksytyksestä, vainoista, turmeluksesta, poliittisesta anarkiasta ja yhteiskuntarauhan rikkoontumisesta, taloudellisista katastrofeista, turmeluksesta, moraalittomuudesta, ahneudesta, ylpeydestä, laittomuudesta, Jumalan Sanan totuuden hylkäämisestä, antikristillisen hengen ja maailmanjärjestyksen noususta jne.

Jumalan Raamattuun kirjoittamat lopunajan tapahtumat ja Jumalan niihin liittyvät ajalliset tuomiot ovat Raamatun mukaan Jumalan puhetta ihmiskunnalle, jota herätetään ja kutsutaan antamaan pelastaa itsensä Jeesuksessa Kristuksessa Jumalan valtakuntaan tulevasta Jumalan vihasta ja tuomiosta synnin, pahuuden ja jumalattomuuden turmelemaa maailmaa kohtaan.

Vuosikymmenten aikana tutuksi tullut kysymys; ”Jeesus tulee pian, oletko valmis?”, on ajankohtainen kysymys tutkittavaksi jokaisen ihmisen sydämelle. Pelastuksen tae on ainoastaan henkilökohtainen usko Herraan Jeesukseen Kristukseen ja Jumalan Pyhän Hengen sinetti. Pelastuksen sanoma Jumalasta erossa elävälle ihmiselle kuuluu; ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh 3:16

Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Nyt on pelastuksen aika!