Evankelista René Laulajaisen sanoma herätti kuulijat aikamme todellisuuteen

25
huhti

René on laulanut ja saarnannut kokopäiväisesti miljoonille ihmisille kirkoissa, ravintoloissa, aukioilla, ja monet ovat avanneet sydämensä Jeesukselle ja tulleet kristityiksi hänen laulujensa ja todistamisen kautta. René on matkustanut evankelistana vuodesta 1981, laulaen ja saarnaten siitä, mitä Jeesus on tehnyt elämässään. Hän on kiertänyt pääasiassa Suomessa ja Aasiassa, erityisesti Singaporessa.

René Laulajainen vieraili Tuusulan Helluntaiseurakunnassa ke 24.4.2024 Sanan ja rukouksen illassa. Ajankohtainen sanoma Suomen uskoville kristityille oli herättävä. Jumalan rakkauden evankeliumia on vietävä edelleen ihmiselämän pimeyteen. On nähtävä vaivaa ja tehtävä työtä.

Vuosikymmenien aikana kansakunnan hengellisen tilan muutos on ollut merkittävä. Ennen hengellisiin kokouksiin kerääntyi runsaasti uskosta osattomia ihmisiä, nykyään ei enää. Kansakunta on sulkenut oven Jumalan evankeliumilta. Seuraukset ovat nähtävissä. Tämän vuoksi uskovien kristittyjen todistusvoima Jeesuksen Kristuksen ristintyöstä tulee tänä päivänä palaa kirkkaana.

Uskova kristitty on lähetetty valoksi maailmaan, kertomaan oma todistus Jumalan rakkaudesta ja pelastussanomasta Jeesuksesta Kristuksesta. Yksikin Jeesukselle voitettu ihmissielu on Jumalan evankeliumin voitto ihmiselämälle.

Renén näkynä on ollut Jeesuksen sanat Apostolien teoissa 1:8: ”Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin; ja te tulette olemaan minun todistajiani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin asti.” René avaa näkyään seuraavasti: ”Olen tuntenut, että päätarkoitukseni, jonka Herra on antanut minulle, on olla Hänen todistajansa ja mennä kertomaan ihmisille Jeesuksesta ja siitä, mitä hän on tehnyt elämässäni.”