Pioneerilähetin Francis Tusiimen vierailu antoi kosketuksen Tansanian lähetystyön todellisuuteen

31
maalis

Francis Tusiime Ugandasta vieraili Tuusulan Helluntaiseurakunnan Sanan ja Rukouksen illassa 29.3.2023. Tansaniassa tehtävä Jumalan valtakunnan lähetystyö konkretisoitui nähtävällä ja kuultavalla tavalla Franciksen tekemän elämän kautta. Francis kokee tehtäväkseen Suomessa jakaa näkyä seurakunnan unohdetusta kutsumuksesta saavuttamattomien kansojen keskelle. 

Francis Tusiime on Ugandalainen lähetystyöntekijä, joka on Jumalan kutsuma ja valtuuttama pioneerilähetti saavuttamattomien kansanryhmien keskuuteen Tansaniassa. Palavasieluisen rukoilijan ja julistajan työn hedelmänä syntyi jo ennen Tansaniaan lähtöä yli 10 seurakuntaa Ugandassa. Ugandan Community Churches siunasi hänet työhön Tansaniassa. Varojen puutteessa ja lähetyskutsun polttaessa sisintä, Francis sai rukouksessa idean alkaa kasvattaa kanoja kotipihallaan. Munien tuotolla hän huolehti äidistään ja pystyi säästämään varoja heimotyöhön Tansaniassa.

Francis työskentelee GNN (Good News Network) lähettinä ja johtaa GNNn työtä Tansaniassa. Kohderyhmänä ovat saavuttamattomat heimot Tansaniassa.