Avunhuutoja Jumalalle – seurakunta vastaanottanut useita satoja esirukouspyyntöjä

12
marras

Kuluvan vuoden aikana ympäri Suomea seurakuntaan lähetetyt esirukouspyynnöt kertovat ihmisten monenlaisesta hädästä ja avuntarpeesta.

Seurakunnan nettisivujen kautta jatkuvana virtana saapuvat esirukouspyynnöt ovat läpileikkaus ihmisten elämän todellisuuteen. Hätä, tuska, kipu, taloushuolet, sairaudet, ihmissuhdeongelmat, jne. ovat läsnä monen ihmisen elämässä päivittäin.

Silloin kun ihminen ei itse jaksa, hän tarvitsee avuksi lähimmäistä taakkojensa kantajaksi. Seurakuntaan saapuneet esirukouspyynnöt luetaan ja niiden puolesta rukoillaan seurakunnan rukouskokouksissa. Useat Herraan Jeesukseen Kristukseen uskovat ihmiset kantavat lähimmäisen kuormia rukouksin Kaikkivaltiaalle Jumalalle, joka voi luotua auttaa ja jolta tulee todellinen apu ihmiselle. Esirukouspyynnöt ovat olleet suuri luottamuksen osoitus seurakunnalle esirukousten lähettäjiltä. Seurakunta jatkaa edelleen rukousta niiden puolesta, jotka huutavat avuksi Herraa Jeesusta Kristusta!

Mikäli haluat kertoa rukousvastauksesta, jonka olet saanut Jumalalta, voit lähettää siitä todistuksen seurakunnalle rohkaisuksi klikkaamalla s.