Lähetystyö

Tuusulan Helluntaiseurakunnalla on vuosikymmenten kokemus lähetystyöstä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Seurakunta lähetti ensimmäinen kansainvälisen lähetystyöntekijänsä Etiopiaan 1990 -luvun alkupuolella. Muita lähetystyökohteita 2000 –luvulla ovat olleet mm. Kuuba, Espanja, Saksa, Puola, Thaimaa, vainotut kristityt (lähi-idän maat, arabimaat, Afrikka).

Seurakunnan lähetystyö perustuu Herran Jeesuksen Kristuksen antamaan lähetyskäskyyn Raamatussa: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu.” Mark. 16:15, Mat. 28:19-20.

Seurakunnan lähetystyössä painottuvat erityisesti juutalaisten ja pakanoiden evankelioiminen sekä seurakuntien perustaminen paikkoihin, joissa uskosta osattomia ihmisiä ei ole vielä aikaisemmin saavutettu Jeesukselle Kristukselle. Lisäksi pidämme tärkeänä huolehtia vainotuista Herraan Jeesuksen Kristukseen uskovista sisarista ja veljistä ympäri maailmaa: ”Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;” Matteus 25:35.

Tuusulan Helluntaiseurakunnan kotimaan ja kansainväliset lähetystyökohteet löydät tältä sivulta.

Flag_Finland

KOTIMAAN LÄHETYSTYÖKOHDE

Seurakuntamme lähin ja tärkein lähetystyökohde on oma paikkakuntamme Tuusula. Seurakunnan tehtävänä on viedä ja julistaa Jumalan kirkkauden evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta kaikkialle Tuusulaan ja kaikille tuusulalaisille: ”Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.” Markus 1:15

Tehtävämme toteuttamiseksi pyrimme viemään evankeliumin sinne, missä tuusulalaisia ihmisiä voi kohdata päivittäin.

Rukouksemme on, että jokainen tuusulalainen palaisi takaisin Kaikkivaltiaan Jumalan luokse; katuisi syntejään, tekisi parannuksen ja kääntyisi sydämessään Jumalan puoleen, ottaisi vastaan Jumalan valmistaman pelastuksen Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa ja saisi iankkaikkisen elämän armolahjan.

Kiinnostuitko? Tule mukaan ja tekemään kanssamme Jumalan valtakunnan evankeliumin lähetystyötä Tuusulassa!

ISRAEL LÄHETYSTYÖKOHDE

Seurakunnan juutalaistyön lähetystyökohde sijaitsee Kroatiassa. Siellä tehtävä lähetystyö perustuu Jeesuksen sanoihin: Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista” Luukas 24:47.

Kuolleista ylösnousseen Jeesuksen Kristuksen antaman käskyn mukaisesti seurakunnan tehtävänä on saarnata parannusta syntien anteeksisaamiseksi myös juutalaisen kansan keskuudessa ”alkaen Jerusalemista” . Rukouksemme on, että jokainen juutalaisesta kansasta tekisi parannuksen ja ottaisi vastaan Jumalan valmistaman pelastuksen Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa.

Seurakunnan lähetystyöntekijänä juutalaisten keskuudessa toimii Paula Junttila.

Kiinnostuitko? Tule mukaan ja tekemään kanssamme Jumalan valtakunnan evankeliumin lähetystyötä juutalaisten keskellä!

Flag_Israel
Flag_Thailand

THAIMAAN LÄHETYSTYÖKOHDE

Seurakunnan Thaimaan lähetystyökohteet sijaitsevat Koratin ja Bangkokin kaupungissa. Lähetystyöntekijänä Bangkokissa toimii Roderik Pajunen sekä Koratissa lähetit Yrjö ja Elisabeth Pajunen.

Pajusten näkynä on evankelioida Jeesukselle Kristukselle saavuttamattomia kyliä Thaimaassa ja perustaa uusia seurakuntia näille alueille. He pitävät apostoli Paavalin tavoin tärkeänä olla julistamatta siellä, mihin toinen on jo laskenut perustukset: ”…olen pitänyt kunnianani olla julistamatta evankeliumia siellä, missä Kristuksen nimi jo on mainittu, etten rakentaisi toisen laskemalle perustukselle” Room 15:20. Pajuset pyrkivät aina itsenäistämään perustamansa seurakunnat niin rahallisesti kuin toiminnallisestikin, jotta paikalliset Jeesukseen Kristukseen uskovat voivat jatkaa aloitettua Jumalan valtakunnan työtä.

Thaimaan väkiluku on noin 70 miljoonaa. Heistä yli 70 % ei ole kuullut evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta elämässään. Vain noin 0,1 % thaimaalaisista on kristittyjä. Työtäkenttä on suuri ja tehtävää Jumalan evankeliumin työtä Thaimaassa on paljon.

Kiinnostuitko? Tule mukaan ja tekemään kanssamme Jumalan valtakunnan evankeliumin lähetystyötä Thaimaalaisten keskellä!

VAINOTUT KRISTITYT

Seurakunnan maailmanlaajuinen lähetystyökohde ovat vainotut kristityt ympäri maailmaa. Tänä päivänä sadat miljoonat kristityt kokevat vainoja kaikkialla maailmassa. Vainoissa monet kokevat nälkää, köyhyyttä, asunnottomuutta, joutuvat vankilaan tai jopa menettävät henkensä Jeesuksen Kristuksen seuraamisen tähden.

Seurakuntamme tekee lähetystyötä vainottujen kristittyjen auttamiseksi Marttyyrien Ääni ry yhdistyksen kautta. Marttyyrien Ääni ry (ent. Stefanus-Lähetys ry) on vuonna 1973 perustettu tunnustuskuntiin sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on palvella eri tavoin vainottuja kristittyjä maailmanlaajuisesti. Yhdistys toimii yhteistyössä muiden Marttyyrien Ääni -toimistojen kanssa. Tällä hetkellä toimipisteitä löytyy 20 eri maasta. Yhteistyötä koordinoi International Christian Association (ICA). Märttyyrien Ääni ry:n toimintanäky perustuu Hebrealaiskirjeen 13:3 jakeeseen: ”Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.”

Kiinnostuitko? Tule mukaan ja tekemään kanssamme Jumalan valtakunnan evankeliumin lähetystyötä vainottujen kristittyjen auttamiseksi ympäri maailmaa!

Flag_Stefanus_Logo