Todistuksia uskoontulosta

Tällä sivustolla voit lukea todistuksia siitä, kuinka eri ihmiset ovat tulleet uskoon ja ovat saaneet ottaa vastaan
Jumalan armon Jeesuksessa Kristuksessa.

pic (2)

"Sain juosta Jeesuksen jalkojen juureen ja jättää taakkani Hänelle."

Ihmeellinen pelastuksen päivä sai tulla todeksi kohdallani vuonna 2002 Jumalan armosta. Olin päätynyt erääseen seurakunnan tilaisuuteen katsomaan draamaesitystä ”Taivaan portit, Helvetin liekit”. Yksinkertaisen draaman kautta pystyin seuraamaan, miten erilaisista elämäntilanteista ja olosuhteista tulevat ihmiset seisoivat lopulta Tuonelan porteilla. Tuossa joukossa oli myös nainen, joka kantoi kiltin tytön roolia. Viimeisellä tuomiolla jokainen henkilö kuuli, löytyykö oma nimi Elämän kirjasta. Nuori nainen joutui kiltteydestään huolimatta kuulemaan kadotukseen johtavat sanat, koska oli elänyt ilman henkilökohtaista suhdetta Jeesukseen.

Pystyin helposti samaistumaan naiseen. Olinhan itsekin yrittänyt kelvata itselleni, lähimmäisille sekä Jumalalle koittamalla elää mahdollisimman hyvin ja lainkuuliaisesti. Tulin synnintuntoon. Tajusin eläväni erossa Jumalasta ja kulkevani laintiellä. Ymmärsin, että en mitenkään voisi pelastaa itse itseäni, vaikka tekisin miten hyviä tekoja tahansa. Istuin penkissä pää painuksissa ja hartioitani alkoi painaa raskaasti. Tuona ratkaisevana marraskuisena iltana Pyhä Henki kirkasti, miten ainoastaan Jumala voi vapauttaa synnin orjuudesta ja antaa iankaikkisen elämän.

Sain juosta Jeesuksen jalkojen juureen ja jättää taakkani Hänelle. Sain lisäksi vapautua Jumalan silmissä tahraisesta ja uskonnollisesta pakkopaidastani ja pukea ylleni ylenpalttisen armon.

Matkani Taivaan Isän kanssa sai alkaa 26- vuotiaana. Jumala näki etsivän ja kaipaavan sydämen ja ojensi pelastavan kätensä. Niin Hän tahtoo tehdä jokaisen kohdalla.

”Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan.” Luuk.19:10.

– Hanna

pic (2)

"Sain kokea syntini ja syyllisyyteni anteeksi annetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä."

Valmistuin kadettikurssilta maaliskuussa 1975 Rajavartiolaitokseen luutnantiksi ja samana päivänä äitini kuoli. Kaksi pahvilaatikollista omaisuutta mukanani matkustin ensimmäiseen palveluspaikkaani Rajavartiolaitokselle, jossa 9-vuotta kestänyt sotilasurani alkoi rajajoukkueen johtajana. Raamattu ei ollut muuttotavaroiden joukossa, Jeesus ja Jumala eivät olleet mukaan pyydettyä matkaseuraa. Mutta (tärkeä sana Raamatussa) Jumalalla oli jotakin yllättävää varattuna. Jo asfaltin vaihtuminen suohon ja parketin vaihtuminen pitkokseen oli suuri muutos elämässäni mutta vasta prosessi, joka alkoi juhannuksena 1976 ja päättyi kolme kuukautta myöhemmin voimakkaaseen hengelliseen kokemukseen oli todellinen muutos. Sain kokea syntini ja syyllisyyteni anteeksi annetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

Aki