Näin pysyn ja kasvan uskossa Herraan Jeesukseen Kristukseen

Raamattu

1. Luen päivittäin Jumalan Sanaa

Luen Raamattua joka päivä, jotta voin kasvaa Herrani tuntemisessa. Erotan aikaani muista asioista riittävästi tälle elämäni tärkeimmälle asialle. Aloitan Raamatun lukemisen Uuden Testamentin alusta ja etenen kirja kirjalta. Ennen lukemisen aloittamista, pyydän Jumalan Pyhää Henkeä avamaan ja opettamaan minulle Hänen Sanaansa. Vain lukemalla Raamattua, opin tietämään kuka Hän on ja mikä on Hänen suunnitelmansa elämälleni.

Rukous_yksilö

2. Pidän yhteyttä päivittäin Kaikkivaltiaaseen Jumalaan

Rukoilen ja juttelen Taivaallisen Isäni kanssa päivittäin elämäni asioista. Voin lähestyä Häntä rohkeasti Herrani Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jaan Hänelle elämäni ilot ja surut. Opettelen myös kuuntelemaan, mitä Hänellä on minulle sanottavaa. Turvaan Häneen koko sydämestäni kaikissa elämäni asioissa. Uskoni kasvaa ja opin luottamaan Hänen Taivaalliseen huolenpitoonsa.

Kastaminen

3. Pysyn uskovien kristittyjen seurakuntayhteydessä

Hakeudun muiden Jumalan Pyhästä Hengestä uudestisyntyneiden uskovien ihmisten yhteyteen paikkakuntani paikallisseurakuntaan, jossa opetetaan Raamattua Kristuskeskeisesti ja jossa toimii uskovien välinen rakkaudellinen yhteys. Seurakunnassa voin mennä kasteelle, seuratakseni Herrani minulle antamaa esimerkkiä ja käskyä.