Tiedotteet

Tällä sivustolla julkaisemme Tuusulan Helluntaiseurakunnan ajankohtaisia tiedotteita.

Tiedote 5.8.2020

Tuusulan Helluntaiseurakunnan tilaisuudet jatkuvat jälleen elokuusta alkaen. Koronaepidemian vuoksi tilaisuuksiin osallistujille suositellaan maskien käyttämistä ja turvavälien pitämistä. Tilaisuuksiin osalistujien määrää joudutaan turvavälien vuoksi myös valitettavasti rajoittamaan. Ethän myöskään tule tilaisuuksiin flunssaisena tai koronavirukselle altistuneena.

Kiitos, kun huomioit lähimmäisesi ja itsesi!

Ystävällisin terveisin
Tuusulan Helluntaiseurakunta

Ohjeet Tuusulan Helluntaiseurakunnan tilaisuuksiin tuleville:

  1. Mikäli tunnet itsesi vähänkin kipeäksi (mm. kuume, nuha, kurkkukipu, flunssaisuus jne.), tulee sinun pysyä poissa seurakunnan tilaisuuksistasiihen asti, kunnes olet täysin tervehtynyt.
  2. Pese kädet tullessasi ja lähtiessäsi seurakunnan tilaisuuksista. Säännöllinen käsienpesu ja käsidesin käyttäminen on viruksen leviämisen estämisen kannalta tärkeää. Vältä mahdollisuuksien mukaan seurakunnan tiloissa erilaisten pintojen koskettelua.
  3. Kättelyä ja halaamista ei tule toistaiseksi tehdä seurakunnan tilaisuuksissa. Maskin käyttäminen on suositeltavaa. Lisäksi on hyvä välttää jatkuvaa läheistä fyysistä kontaktia toiseen ihmiseen. Suositeltu varoetäisyys on noin 2 metriä.
  4. Yskiessä tai aivastaessa, pidä kasvosi suunnattuna käsivarteesi, älä käsiisi. Näin estät pisaroiden leviämisen käsiesi kautta toisiin ihmisiin tai tilojen pinnoille.
  5. Ruokailujen tai kahvitusten yhteydessä käytetään hygieniapassin mukaista ohjeistusta elintarvikkeiden käsittelyssä, esille laitossa ja ruokailussa.
  6. Jos olet työssä, jossa on suuri riski sairastua koronavirukseen (mm. terveydenhuollon henkilökunta), tulee sinun seurata työpaikkasi tilannettasi erityisesti ja huomioida tämän ohjeistuksen toimenpiteet (myös perheesi osalta).
  7. Mikäli olet ollut ulkomaanmatkalla, tulee sinun pysyä poissa seurakunnan tilaisuuksista ja toiminnasta vähintään 14 vuorokautta matkalta saapumisen ajankohdasta. Sama koskee tilannetta, jossa olet ollut tekemisissä koronavirukselle altistuneen ihmisen kanssa.
  8. Jos olet saanut koronavirustartunnan tai olet ollut tekemisissä virukselle altistuneen ihmisen kanssa ja olet sen jälkeen käynyt seurakunnan tilaisuuksissa, tulee sinun ilmoittaa asiasta välittömästi seurakunnan vanhimmistolle.
  9. Seurakunta ei vastaa sen tilaisuuksissa tapahtuvista mahdollista koronavirustartunnoista. Jokainen seurakunnan tilaisuuksiin tulija toimii omalla vastuulla.